McDonald’s va angaja 50 000 de persoane intr-o singura zi

Scris de

Compania McDonald’s a declarat ca planifica sa angajeze 50 000 de persoane pe data de 19 aprilie pentru restaurantele din Statele Unite ale Americii. Noile joburile vor include atat pozitii de management, cat si pozitii pentru a completa echipele deja formate si vor fi oferite in toate cele 14 000 de restaurante deschise pe suprafata SUA.

Cu aceste noi pozitii, numarul angajatilor McDonald’s va ajunge la 700 000. Presedintele McDonald’s SUA, Jan Fields a spus ca salariul mediu pentru joburile oferite este de 8.30$ pe ora, comparat cu salariul minim de 7.25$ din majoritatea statelor.

Anuntul constituie cel mai recent semn al imbunatatirii pietei locurilor de munca. Vineri, Guvernul american a declarat ca in martie au fost anuntate 216 000 noi locuri de munca, ceea ce a determinat ca rata somajului sa ajunga la 8.8%, cel mai mic nivel inregistrat in ultimii doi ani.

Sursa: CNN
Sursa foto: Wikipedia

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.