Milioane de femei ajung la medic din cauza tocurilor inalte

Scris de

Peste 3 milioane de femei au ajuns la medic dupa ce si-au luxat gleznele sau si-au rupt incheieturile din cauza tocurilor inalte, arata un studiu realizat pe un esantion de 3000 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 65 de ani.

Cu toate ca medicii atrag atentia asupra faptului ca tocurile prea inalte, purtate zilnic, pot conduce la afectiuni ale genunchilor si pot provoca dureri insuportabile, 60% dintre femeile care au participat la studiu declara ca nu vor renunta la tocurile inalte pentru ca acestea le ajuta la serviciu si le asigura complimentele zilnice.

 Aproape 90% dintre persoanele intervievate au declarat ca si-au distrus cel putin o seara in oras din cauza pantofilor, iar mai mult de jumatate au avut nevoie de ingrijiri medicale.

80% dintre respondente recunosc ca isi cumpara pantofi la moda chiar daca acestia nu le vin bine sau le provoaca dureri. ” Femeile au tendinta de a-si cumpara pantofi care arata bine fara a se gandi pe moment la problemele pe care le-ar putea avea. Este uimitor cata durere suporta femeile de dragul pantofilor cu toc”, a declarat purtatoarea de cuvant a cercetatorilor.

Sursa: The Sun
Sursa foto: SteadyHealth

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.