Ouale la duzina vor deveni istorie

Scris de

Comisia Europeana va interzice de la inceputul anului viitor vanzarea oualelor si a altor produse in functie de numarul lor. In schimb, pretul va fi calculat in functie de greutatea produselor.

Aceasta inseamna ca nu vom mai cumpara 12 oua, 30 oua, 4 mere sau un alt numar de produse deja ambalat. Ci, in schimb, vom cumpara, de exemplu, un kilogram de oua, care poate sa aiba 80 sau 100 de bucati inauntru, in functie de greutatea (marimea) lor.

Noua lege va costa firmele din industria alimentara milioane de euro, de vreme ce ele vor fi nevoite sa cantareasca fiecare produs in parte si sa ii stabileasca corect greutatea. Aceste noi costuri se vor vedea, cel mai probabil, in preturi.

The Grocer, un mare jucator pe piata alimentara din Marea Britanie, a numit noua lege o “nebunie absoluta”. Totusi, legea inca mai este dezbatuta si poate fi modificata.

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: The Telegraph

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.