Parfumuri si diverse bunuri retinute la Biroul Vamal Constanta Sud

Scris de

cosmetice_de_contrabanda_confiscate_de_vamesiLucratorii vamali constanteni au descoperit si retinut articole susceptibile a fi contrafacute si nedeclarate, in valoare de aproximativ 662.903 Lei (158.969 Euro). Actionand in baza analizei de risc, vamesii, aflati in exercitarea atributiilor prevazute prin lege, au procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra unui container sosit din China, avand marfuri declarate 1.331 colete recipiente din sticla, pentru o firma din Polonia.

In urma controlului vamal, au fost descoperite 78.082 recipiente din sticla inscriptionate DOLCE GABBANA, CLINIQUE, GUCCI, NINA RICCI, DIOR, ACQUA, VERSACE, COCO CHANEL, ALLURE, marfuri susceptibile a aduce atingere asupra drepturilor de proprietate intelectuala a marcilor respective. In urma controlului vamal au mai fost descoperite si 9 bucati dozator electric, aparat pentru presat, presa manuala, bunuri nedeclarate care au fost retinute in vederea confiscarii. Daca ar fi fost comercializate pe piata, la pretul produselor originale, valoarea totala a marfurilor s-ar fi ridicat la aproximativ 662.903 Lei (158.969 Euro).

Sursa: Renne.ro
Sursa foto: Virtualarad.net

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. Singurul loc unde iti sunt tipsuri in ceea ce priveste website-ul tau.
    seo

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.