Povesti din criza: din designer de jocuri video a devenit stripperita

Scris de

Se intampla si in SUA. Nu numai in Romania diplomele isi pierd valoarea imediat dupa ce le ridici de la secretariatul scolii absolvite. Carrianne Howard (foto – 26 de ani) si-a dorit sa fie designer de jocuri video. A urmat cursuri costisitoare in domeniu la Art Institute of Fort Lauderdale, pe care l-a absolvit in 2007. Studiile au costat-o pe Carrianne 70.000 de dolari.  Circa 38% din Art Institute este detinut de banca Goldman Sachs.

Initial credea ca va face sute de mii de dolari pe an din designul de jocuri. Primul sau job in industrie insa ii asigura 12 dolari pe ora. In cele din urma, pe fondul crizei, si-a pierdut serviciul dupa ce intregul departament in care lucra s-a inchis. A aplicat apoi pentru mai multe joburi, insa peste tot i s-a oferit salariul minim pe economie. Disperata, in cele din urma Carrianne a ajuns stripperita intr-un club din Cocoa Beach, Florida, unde castiga pana la 1.000 de dolari pe saptamana. „Nu am stiut ce altceva sa fac”, a declarat tanara pentru agentia Bloomberg. „Am o diploma care nu ma ajuta cu nimic. E ca si cum nu as fi urmat studiile respective”, a adaugat ea.

Howard spera sa stranga suficienti bani pentru a urma o facultate de business. Deocamdata, incearca sa uite cu ce se ocupa: „Cand sunt aici (in club – n.r.) uit de diploma de la Art Institute.”

Sursa: TG Daily
Sursa foto: TG Daily

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.