Romania, cel mai mare exportator de prostituate al Europei

Scris de

Romania_cel_mai_mare_exportator_de_prostituate_al_EuropeiRomania a devenit exportatorul numarul unu de prostituate din Europa, depasind Rusia, potrivit firmei Tempep, o retea de agentii care ofera servicii de sanatate pentru bordeluri. In acest moment, una din opt prostituate din Europa este romanca. La “performanta” negativa a ajutat si intrarea tarii nostre in Uniunea Europeana in 2007. Acum, pentru romance este mult mai usor sa calatoreasca in Vest, spre deosebire de rusoaice, care au nevoie de viza.

Ana-Maria, 32 de ani, face parte din grupul de femei care au incercat sa scape de saracia din Romania, cautandu-si o slujba in Franta, la Paris. Dupa ce a lucrat o vreme ca barmanita in baruri si cluburi, in final a ajuns sa-si vanda corpul pentru bani. “Tariful pe care il percep este de 120 de euro si, stand pe strazi, gasesc un client in fiecare noapte”, a declarat romanca pentru publicatia The Times of London. Aceasta adauga ca in Franta prostituatele primesc prezervative gratuite si dezinfectant. “Mai mult, pot de asemenea sa fac reclamatie la politie daca ceva se intampla”, a mai spus romanca. Ana-Maria are un copil, pe care, daca nu s-ar fi prostituat, spune ca nu ar fi avut nicio sansa sa-l intretina.

Potrivit Tempep, in Marea Britanie circa 80.000 de prostituate sunt imigrante, cele mai multe venind din Lituania, Romania, Tailanda si Polonia. In Londra, precentul prostituatelor straine ajunge la 80% din total. Exista insa si prostituate britanice care lucreaza peste hotare, cam 5% din total, in tari precum Spania, Irlanda si Australia.

Sursa: FoxNews.com
Sursa foto: cameradistribuzioni.it

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. a lu' A says:

    asa zeitelor asa!

  2. lovingvama says:

    Dacă e cerere pe piaţă, sigur că se duc. Doar nu vrei să stea acasă pe 50 de lei, sau cât naiba au tariful 🙂

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.