Sprayul cu ciocolata, bucuria celor care tin dieta

Scris de

Sprayul cu ciocolata, denumit de cercetatorii de la Harvard Le Whif, le permite iubitorilor de dulciuri care tin dieta sa le consume fara a acumula calorii. Dispozitivul imprastie ciocolata in gura sub forma de particule care se dizolva.

Inventat de profesorul David Edwards, sprayul imprastie un praf de ciocolata cu diferite arome, de la zmeura si menta pana la mango. Edwards a lucrat la realizarea dispozitivului impreuna cu studentii sai de la Harvard si a declarat ca a fost inspirat de modul in care am putea consuma in viitor mancarea intr-un mod normal si sanatos.

“In viitor vom consuma alimentele in cantitati foarte mici si la intervale de timp mici. Cand inhalezi ciocolata, se dizolva imediat, este o alternativa la mancat prin respirat.”, este de parere cercetatorul.

Medicii spun ca particulele de ciocolata inhalate sunt prea mari pentru a intra in plamani si a ne putea cauza probleme de sanatate.

Sprayul costa 1,5 euro si poate fi folosit de cateva ori. Inventia reprezinta primul pas spre o revolutie gastronomica.

Sursa: Telegraph
Sursa foto: Daily Mail

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.