Un barbat cu 55 de copii risca 10 ani de inchisoare

Scris de

copiiUn barbat din Paris, ce e inregistrat ca tatal a 55 de copii, conceputi cu mame diferite, risca zece ani de inchisoare, fiind suspectat de frauda de paternitate si ajutor in obtinerea resedintei sub pretexte false. Barbatul are 54 de ani si este de origine africana. El a fost arestat in camera sa din Paris intr-un raid al politiei. Autoritatile au gasit documente ce aratau ca mai mult de 50 de persoane locuiau la acea adresa.

Politia banuieste ca barbatul este implicat intr-o escrocherie ce a costat statul peste 1 milion de euro anual prin solicitarile sociale ale mamelor.

“In acest moment 42 de femei au fost identificate si fiecare dintre ele spune ca barbatul este tatal biologic al copilului sau”, spus surse din Politie.

Autoritatile spun ca barbatul cunostea femeile in baruri si in cadrul vizitelor ocazionale prin diferite tari, inclusiv Senegal, Camerun si Mali. Cateva dintre mame au declarat  ca au primit de la stat aproape 7.500 de euro constand in diverse alocatii lunare.

Sursa: Reuters
Sursa foto: Projects-abroad

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.