Workshop de autohipnoza la restaurant

Scris de

hipnozaPsihologul Andrei Ludosan organizeaza pe 11 iunie un curs practic in care cei prezenti vor invata tehnicile si beneficiile autohipnozei. Sub numele de “Puterea autohipnozei: Hipnoinventeaza-te”, cursul promoveaza aceasta metoda alternativa a managementului interior.

“Consider autohipnoza un instrument eficient si accesibil, asupra caruia doar participantul are control, intrucat el este cel care face legatura intre resursele sale si solutia optimaā€¯, explica Andrei M. Ludosan, manager general Orange Pen Training.

Cursul va tine doar o zi si se va desfasura intre orele 10:00 si 18:00 in incinta restaurantului Chez Alain din capitala. Participantii vor afla ce presupun hipnoza si autohipnoza si vor invata sa isi induca singuri aceasta stare. Cei vizati de curs sunt oamenii care au probleme specifice precum fobii, dependenta de tutun, lipsa de incredere in sine si alte afectiuni emotionale.

Printre beneficiile de care se vor bucura participantii se numara accesul catre mintea inconstienta si energizarea si revitalizarea orgamisnului. Pentru indeplinirea cu succes a acestor solutii, workshopul include si o sesiune de follow-up, care va fi stabilita de participant impreuna cu psihologul, care se va ocupa personal de fiecare, in functie de probleme. De asemenea, cei prezenti vor primi un Ghid practic si un CD de autohipnoza, care vor completa consultanta oferita la curs.

Participarea la workshop costa 250 RON, iar doritorii se pot inscrie prin Orange Pen Training sau pot plati prin transfer bancar pana la 10 iunie. Cursul se afla la a patra editie in Bucuresti. Trainerul care conduce acest proiect, Andrei Ludosan, este un psiholog format in Europa si Statele Unite si este specializat in metode ale dezvoltarii personale si socio-profesionale. El a sustinut mai multe seminarii si workshopuri printre care “Autohipnoza si regresie” si “Comunicarea hipnotica”. In 2010 a pus bazele programului de dezvoltare personala strcturat pe 3 module, numit “Dezvoltare si Autohipnoza”.

Autor: Oana Mihalache

Sursa: Renne
Sursa foto: Getty Images

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.