Alin Dinica: bijuterii pentru toate varstele

Scris de

Alin Dinica are aproape 25 de ani si o pasiune pentru arta si design. In decembrie 2009, la insistentele unor prieteni de a le crea bijuterii, a aparut Handmade by Alin Dinica. Au urmat apoi comenzi din ce in ce mai multe, pentru ca in vara lui 2010 sa dezvolte si mai mult acest proiect.

Promovarea, atat online, pe blogul sau, cat si prin intermediul targurilor la care participa, l-a propulsat pe Alin Dinica, devenind cunoscut intr-o lume in care designul de bijuterii este realizat mai mult de femei. “Am observat oameni care imi apreciaza munca si acest lucru ma face foarte fericit. In schimb la targuri am posibilitatea de a interactiona cu potentialii clienti si de a le explica in detaliu cum sunt realizate produsele, ce materiale folosesc”.

Adriana Nedelea de la Lust of Creation a fost cea care i-a  explicat si oferit indrumari cu privire la aceasta lume a designului si participarii la evenimente. A intampinat si momente grele, dar cu incredere in propriile sale forte si credinta in Dumnezeu a facut fata cu brio. “Pe aceasta cale, tin sa ii multumesc Adrianei Nedelea”.

Alin este un one man show, si designer si PR.  Este genul de om care prefera sa lucreze singur, in loc sa ii delege pe altii in acest sens. Stie exact ceea ce isi doreste prin munca sa si ce actiuni trebuie sa intreprinda in acest sens. Clientele sale isi doresc bijuterii personalizate in functie de preferinte si momentul in care vor sa poarte creatiile realizate de el, iar acest aspect ii sprijina dezvoltarea proiectului.

Inspiratia apare in momentul in care are in fata ochilor materialele si ustensilele potrivite. Descopera modele si forme noi. “La mine, nu merge treaba cu realizatul colectiilor pe sezon, deoarece nu pot sa tin un stoc. Cum fac un lucru nou in maxim 2 zile este dat.” Din acest motiv, intampina dificultati in realizarea de produse pentru targuri.

Proiectul sau nu are un target de varsta bine stabilit. Prin creatiile sale, acesta doreste sa se adeseze unui public cat mai variat. In acest sens, cele 3 categorii de bijuterii pe care le propune sunt special concepute pentru a satisface toate gusturile. Sweet Pearls este pentru doamnele cu o viata sociala activa. A doua colectie se adreseaza tinerilor, prin bratarile de piele unisex, iar ultima categorie este destinata copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani. “Colectia adresata copiilor este una plina de culoare si foarte vesela datorita figurinelor in forma de animale. In concluzie targetul meu este unul variat”.

Alin apreciaza multi alti designeri de bijuterie, insa “Carla Szabo si Bogdana Voican mi-au atras atentia in mod special”.

Pentru viitor, are numai planuri mari pentru Handmade by Alin Dinica. Anul viitor urmeaza sa realizeze si o linie vestimentara si sa duca designul de bijuterii la unu nivel avansat. Urmeaza si colaborari, de care insa vom afla la momentul potrivit.

Mult succes!

Sursa: Renne
Sursa foto: Alin Dinica

Etichete: , , , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.