Brad Pitt fumeaza inca din clasa a sasea

Scris de

Lumea celebritatilor a fost

cheap cialis online

intotdeauna una ravnita de noi, restul oamenilor, cei care se uita cu jind la televizor ori de cate ori mai prindem o difuzare live (sau chiar in reluare) a decernarilor premiilor Oscar sau cine stie ce alt eveniment important. Si-acum ca introducerea a fost facuta, va invit sa mai aflam cate ceva despre ele, vedetele noastre indragite.

1. Mel Blanc, vocea lui Bugs Bunny, era alergic la morcovi!

Detinatorul Marlboro a murit din cauza cancerului la plamani, Mel Blanc era alergic la morcovi, ce mai urmeaza? Lady Gaga a ramas corigenta la muzica ani la rand?

2. Primul sarut pe platoul de filmare al lui Leonardo DiCaprio a fost cu un barbat.

Pana la urma replica “Who do I have to fuck to get a coffee around here?” nu este atat de falsa. Uneori e bine sa stii pe cine sa saruti, pe cine sa “umfli”, pe cine sa…da, cred ca ideea de baza s-a inteles. Leonardo merita tot respectul pentru ca nu s-a dat inapoi de la un lucru ce avea sa-i porneasca o cariera stralucitoare, am putea spune, in lumea cinematografiei. Va imaginati ce ar fi zis in fata unei ghicitoare, daca ar fi refuzat rolul iar asta l-ar fi costat intreaga cariera? Fobiile, fie ele chiar si “homo”, nu sunt benefice! Infruntati-va temerile si, cu siguranta, veti fi cu un pas in fata celor care inca tremura in dulap.

3. In liceu, Robin Williams a fost votat ca “Cel mai probabil sa nu reuseasca”.

Singura mea explicatie este ca bine cunoscutul actor pe vremea aceea juca rolul “Celui care nu va reusi in viata” si il juca perfect, dar nimeni nu a vazut asta.

4. Brad Pitt fumeaza inca din clasa a sasea.

Cine spunea ca fumatul ucide? Asta ar trebui sa fie imprimat pe pachetele de tigari, nu cum ca fumatul este daunator. Asta stim cu totii, cei care fumam. Ma gandesc ca, daca tot cumparam un pachet de tigari aproape in fiecare zi, ar fi interesant sa putem citi tot felul de citate, informatii interesante, ceva care sa ne distraga atentia de la faptul ca fumatul poate dauna grav sanatatii, creeaza impotenta etc.

5. Dublura lui Halle Berry in filmul “Catwoman” a fost, de fapt, un barbat.

Si-acum sa vedem cati dintre cei care au savurat fiecare clipa din film, au salivat pe fiecare secventa se vor duce la baie sa se spele pe dinti.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.