Bucurestiul se afla in topul oraselor cu soferi imprudenti

Scris de

Soferii bucuresteni se afla in topul celor mai inconstienti soferi din lume intr-un clasament al opentravel.com, alaturi de indieni, americani, chinezi, egipteni si rusi.  

Bucurestiul se afla pe locul 9 in topul site-ului care scrie despre bucurestenii care conduc imprudent si cu viteze ridicate intr-un trafic greoi  in care trebuie sa fii nebun sa conduci cu o viteza de 100-120 km/h in intersectiile blocate. Cand traficul este extrem de aglomerat fiecare sofer incearca sa ocupe si ultima bucata de spatiu ramas liber pe strada si astfel se produc o multime de accidente stupide. Opentravel aminteste si despre momentele in care soferii coboara din masina si incep sa injure si chiar sa sara la bataie.

Topul este deschis de soferii din Mumbai, India. Nimic nu te poate pregati pentru traficul de pe strazile Mumbaiului unde regulile de circulatie practic nu exista. Biciclistii, motociclistii, soferii autobuzelor si soferii autoturismelor proprii… cu totii incearca sa gaseasca un loc liber pe strazile pline. Pietonii? Se ghideaza dupa aceleasi reguli inexistente.

Urmatorul loc in clasament este ocupat de egipteni. Pe strazile din Cairo practic nu exista benzi de circulatie, fiecare sofer utilizeaza intraga strada si nu respecta niciun fel de regula.

Daca ajungi in Moscova vei observa ca nu traficul in sine este problema ci extravaganta coloanelor oficiale care de regula nu sunt formate din principalii politicieni ai Rusiei ci de orice demnitar care are o urgenta si sfideaza orice regula a circulatiei rutiere.

In Boston cea mai sigura forma pentru deplasare este metroul pentru ca soferii nu respecta trecerile de pietoni, parcheaza oriunde gasesc un loc liber si fac manevre periculoase.

Sa conduci in Shanghai poate fi un cosmar. Strazile sunt pline de biciclisti  pe care trebuie sa ii feresti in permanenta. Soferii desi sunt putini sunt printre cei mai inconstienti din lume, mai ales ca multi dintre ei au permise de conducere false.

Topul este inchis de Manila, Filipine. Traficul de aici seamana cu cel din Bucuresti in care fiecare sofer incearca sa gaseasca un loc liber pe strada iar pietonii se simt in pericol.

Sursa: Open Travel
Sursa foto: Open Travel

Etichete: , , , , , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.