Ciocolata te fereste de infarct

Scris de

chocolateDe parca am mai avea nevoie de argumente pentru a manca ciocolata, cercetatorii s-au gandit sa vina cu inca un motiv. Consumul unei ciocolate pe saptamana reduce riscul de a face infarct. Conform studiului, 22% din cei care consuma ciocolata sunt mai putin expusi la probleme cardiace. In plus, 46% din consumatorii care au suferit deja un infarct au scapat cu viata.

Motivul legaturii dintre ciocolata si problemele de inima ar fi existenta unui antioxidant sanatos printre ingrediente. Cu toate acestea, cercetatorii doresc sa dezvolte studiul pentru a ajunge la rezultate mai clare si concrete. Medicii avertizeaza insa: consumul excesiv de ciocolata dauneaza grav aspectului fizic, deoarece contine grasimi saturate.

Sondajul a fost realizat pe un esantion de aproximativ 50.000 de persoane, de catre o echipa de cercetatori de la Universitatea din Toronto.

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: The Telegraph

Etichete: , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. Manu says:

    Ciocolata si vinul sunt de asemenea bune impotriva cancerului, cica. Alaturi de usturoi si soia.

    http://www.physorg.com/news185087626.html

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.