Consumer Watchdog cere DoJ ruperea Google in bucati

Scris de

Buy generic levitra online

150×150.jpg” alt=”” width=”150″ height=”150″ />Un grup independent american, care reprezinta interesele consumatorilor, a cerut oficial Departamentului de Justitie (Department of Justice – DoJ) al SUA separarea Google in mai multe entitati, pe fondul practicilor anticoncurentiale urmate de gigantul serviciilor online. Consumer Watchdog spune ca Google, care detine 70% din piata de cautare, a devenit o „fortareata” impenetrabila.

Organizatia sustine de asemenea ca nimeni nu stie cum functioneaza cu adevarat Google, si pe ce principii afiseaza rezultatele la o cautare pe internet. Mai mult, corporatia este aratata cu degetul pentru sumele tot mai mari bagate in lobby-ul pe langa persoanele influente de la Washington. Anul trecut, Google a cheltuit 4,03 milioane de dolari doar pentru astfel de activitati.

Desi la prima vedere nu pare o amenintare foarte serioasa, situatia este periculoasa pentru Google. DoJ si-a exprimat deja ingrijorarea legata de practicile gigantului online, in afacerea bibliotecii digitale Google Books. Mai mult, cainii de paza din Uniunea Europeana adulmeca si ei din ce in ce mai mult corporatia.

Sursa: TG Daily
Sursa foto: inquisitr.com

Etichete: , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.