Culoarea albastra intensifica orgasmul

Scris de

Astazi vom rade mai putin, dar cu siguranta vom afla lucruri interesante, vom scapa de complexe fizice si ne vom da seama ca oglinda pe tavan este atat de rasuflata incat cu totii ne vom pune un mare paravan albastru in jurulul patului. Dar, hai sa vedem despre ce e vorba!

1. Daca te plimbi nervos sau nelinistit prin casa, poti arde aproape 350 de calorii pe zi.

Doamnelor si domnisoarelor, sa va mai acuzati de acum barbatii sau iubitii ca nu se gandesc la voi deloc atunci cand stau la un meci mai mult decat ar trebui sau ajung tarziu acasa dupa o noapte de club. Nu fac altceva decat sa va ajute, gandindu-se la nevoile si complexele voastre! Tot ce fac barbatii, o fac pentru voi, femeile, sotiile si iubitele lor!

2. Cercetatorii estimeaza ca, daca razi de o suta de ori pe zi, echivalezi un antrenament de zece minute la un aparat de vaslit.

Iarasi revenim asupra antrenamentelor fizice menite sa ne ajute sa ne mentinem sanatosi si aratosi. Probabil ca din acest motiv femeilor le plac barbatii cu simtul umorului.

3. Se spune ca o femeie cu soldurile mai pronuntate (”rotunjoare”) este o femeie isteata ce va da nastere unor copii inteligenti.

Se prea poate sa fie vorba despre o calitate naturala a soldurilor. Meniurile consistente de la fastfood-uri cu siguranta va vor ajuta in ”castigarea” unor solduri mari si vizibile, dar exista riscul sa nu va ajute copiii in a deveni niste mici genii.

4. Sexul poate ajuta femeile sa arate mai tinere si mai atragatoare, datorita eliberarii de estrogen si colagen.

Nu cred ca acest amanunt a fost constientizat cu adevarat, avand in vedere ca industria de cosmetice si operatiile chirurgicale sunt la mare moda. Nu mai dati banii pe prostii, luati prezervative la copii!

5. Datorita unghiului la care nervul optic se conecteaza la creier, privitul insistent catre o suprafata de culoare albastra, in timpul sexului, mareste exponential intensitatea orgasmelor.

A se impartasi acest secret doar cu cei care merita!

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.