Esti formicofil?

Scris de

1. Un studiu a aratat ca 12% dintre americani cred ca Ioana D’Arc a fost sotia lui Noe.

Daca pe sotia lui Florin Salam o cheama Victoria, de ce este atat de greu de crezut ca Ioana D’Arc ar fi putut fi sotia lui Noe? Mi se pare o greseala nevinovata. Asta ar rezolva si problema femeilor care sunt nevoite sa adopte numele sotului, chiar si-atunci cand acesta nu le este pe plac: in loc de Maria Branza ar putea sa te cheme Maria Psihologul, in loc de Anca Foliciu ar putea sa te cheme Anca Someru.

2. ”Formicofilia” este un fetis manifestat prin placerea de a simti insecte traversandu-ti organele genitale.

Precum multe alte mistere pe care omul incearca sa le elucideze, acesta este un lucru pe care, personal, mi-l explic cu greu: cine si cand a recunoscut placerea de a avea insecte care sa se plimbe in zona genitala? Mai mult de-atat, in ce conditii mizere isi ducea viata acel om? Este foarte probabil ca fetisul sa se fi nascut din simpla acceptare a unor standarde de viata cumplite: “Macar atat sa am si eu”, cum ar spune omul fara casa in timp ce se lasa satisfacut de tropotul picioruselor de furnica sau gandacel pe suprafata organelor sale genitale.

3. Sunetul nu poate traversa in spatiu.

Solutia problemelor domestice: camere special amenajate in vid – “Ori ne impacam repede, ori murim suparati, ca de certat nu se pune problema”.

4. Toate continentele Pamantului sunt mai late la nord decat sunt la sud – si nimeni nu stie de ce.

Inca asteptam pareri!

5. Biblia este cea mai des furata carte din lume.

Imaginati-va surpriza neplacuta a celor care fac asta in momentul in care ajung la lista cu cele zece porunci.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.