Exista dovezi ca nazistii au lucrat la un OZN

Scris de

Apropierea lansarii filmului Iron Sky, o comedie SF realizata in Finlanda, a deschis un capitol prafuit din istoria nazista. Se pare ca cercetatorii germani au lucrat la dezvoltarea unei tehnologii antigravitationale in timpul celui De-al Doilea Razboi Mondial. Revista germana PM citeaza martori care sustin ca au vazut o farfurie zburatoare germana (avea insemnele naziste) deasupta Tamisei, rau care trece prin Londra, in 1944. La vremea respectiva, fenomenul OZN a fost raportat si de catre publicatia New York Times, care a dat chiar si poze cu misterioasa “farfurie zburatoare”.

Totusi, daca aceasta tehnologie ar fi existat, ea ar fi ajuns pe mainile americanilor sau ale rusilor, care au ocupat cate o parte din Germania dupa razboi. Este posibil chiar sa fi ajuns… si obiectele zburatoare neidentificate raportate frecvent sa fie nave dezvoltate chiar aici, pe Terra.

Inginerul german Rudolph Schriever a sustinut la un moment dat ca el si echipa sa au dezvoltat un sistem antigravitational, dar ca planurile i-au fost furate. Totusi, ulterior el nu a mai reusit sa puna la punct o astfel de tehnologie.

Filmul Iron Sky poate fi pre-comandat aici.

Sursa: Blastr
Sursa foto: Iron Sky

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.