Familia lui Amy Winehouse sustine ca nu bautura a omorat-o pe diva

Scris de

Familia lui Amy Winehouse crede ca diva a cedat fizic din cauza unei cure de dezalcoolizare prea severa.

Familia Winehouse merge pe ipoteza ca Amy a ignorat sfaturile medicului de a renunta la alcool treptat, a declarat o sursa pentru The Sun. Renuntarea subita la alcool, dupa ce corpul a fost obisnuit cu cantitati mari din aceasta substanta, ar fi putut duce la o criza puternica ce i-a fost fatala, cred apropiati ai cantaretei. “Abstinenta a provocat o criza prea puternica pentru corpul divei, reprezentand cauza mortii lui Amy Winehouse”, a declarat sursa pentru tabloidul britanic.

Poate lipsa subita a alcoolului cauza acest lucru?

Fenomenul este bine documentat, iar studiile vorbesc despre o relatie direct proportionala a cantitatilor de alcool consumate si efectele secundare cauzate de o cura de dezalcoolizare severa. Lista simptomelor este lunga: anxietate, depresie, oboseala, iritabilitate, dureri de cap, pierderea poftei de mancare, greata, varsaturi si un ritm cardiac rapid.

Cazuri rare de abstinenta pot conduce la o tulburare a organismului cunoscuta sub denumirea de delirium tremens. Tulburarea se manifesta prin halucinatii, o stare de confuzie generala, febra si convulsii. Cei mai multi oameni supravietuiesc procesului de dezalcoolizare, dar moartea este o posibilitate, in special in cazurile care implica delirium tremens. Cauzele decesului cantaretei britanice Amy Winehouse nu au fost inca stabilite de medicii legisti, rezultatele autopsiei au fost neconcludente. Un posibil raspuns poate veni in urma rezultatelor testelor toxicologice.

Autor: Sare-Alba Cristian

Sursa: CBSnews
Sursa foto: Tammybruce

Etichete: , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.