Fondatorul companiei McDonald’s este licentiat in Hamburgerologie

Scris de

Episodul acesta vine in ajutorul celor mai intreprinzatori din noi, in ajutorul celor care se gandesc sa-si deschida o companie, sa intre in lumea business-ului. Luati exemplu de ce sa faceti si ce sa nu faceti atunci cand va veti incumeta sa va luati inima in dinti.

1. Primul detinator al companiei Marlboro a murit din cauza cancerului pulmonar.

Nu e de mirare ca lumea inca mai crede in Legile lui Murphy, karma si “Roata vietii”. In cele mai multe cazuri, omul se loveste de lucruri atat de ciudate incat nu are o explicatie logica decat “karma”, “soarta asta”, “ce ti-e si cu Legile astea”. Sa fie oare frumusetea vietii sau blestemul ei? Sfatul este sa aveti grija ce spuneti, cui spuneti, ce faceti si cui ii faceti pentru ca, aparent, cineva, undeva sta la carma si nu lasa unele intamplari sa treaca neobservate.

2. Fondatorul companiei McDonald’s este licentiat in “Hamburgerologie”.

Asta ca sa stie toata lumea ca la McDonald’s se mananca sanatos, totul intamplandu-se sub supravegherea unui licentiat in hamburgeri si nu numai. Oare fondatorul companiei KFC are certificare in prepararea gainilor? Daca mai multi consumatori ar afla aceste doua lucruri, poate vanzarile celor de la McDonald’s ar creste exponential!

3. Daca Wal-Mart-ul ar fi clasificat ca fiind o tara, ar fi cea mai productiva a 24-a tara din lume.

Echivalentul pentru romani nu prea exista pentru ca Romania ca tara nu ocupa niciunul din locurile fruntase la acest capitol. Poate doar daca Mini Prix-ul ar fi clasificat ca si tara, ar avea cea mai mare populatie de femei puse pe cheltuiala.

4. Cea mai productiva zi din saptamana este marti.

Luni ne blestemam zilele si asta ne tine ocupati. Marti realizam, in sfarsit, ca a inceput saptamana si punem mana pe mouse-uri, pixuri, agende etc.; miercuri simtim deja ca am obosit, aflandu-ne la jumatatea saptamanii lucratoare. Joia anunta weekend-ul, deja incepem sa dam telefoane, sa citim website-urile care anunta eventuale evenimente, iar vineri…e vineri.

5. In restaurantele din Japonia nu se lasa bacsis.

Asa cum e si normal.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.