Lux si rasfat la Hotelul Armani

Scris de

Giorgio Armani a taiat panglica primului Hotel Armani la Dubai, in luna aprilie.

Hotelul de zece etaje numara 160 de camere, opt restaurante si baruri, un spa, piscina, sala de gimnastica, sala de masaj si magazine cu brand-uri celebre, ca Armani, Bose sau Limoges. Cu toate acestea, este greu sa te pierzi pe holurile hotelului. La fiecare colt, un membru al personalului te indruma si iti ofera toate informatiile. Culorile predominante sunt gri, ciocolatiu, maro, negru, cu accente de rosu. Luxul Armani inseamna canapele din matase si satin si marmura din Canada. Hotelul reflecta stilul personal al lui Giorgio Armani. Constructia este locul in care se simte cel mai bine cu familia.

Experienta la Hotelul Armani incepe de la aeroport, unde te asteapta un Bentley. Soferul te intreaba ce muzica preferi si iti ofera un pahar de sampanie. Cand ajungi la hotel, nu trebuie sa astepti la receptie, pentru ca formalitatile de cazare se fac direct din camera. O camera costa 555$, iar in sezon, din noiembrie pana in aprilie, suma se dubleaza. O camera prezidentiala, care iti ofera o perspectiva superba a orasului poate ajunge la 10.000$. Un mic dejun costa intre 35 si 45$. Pentru cina va trebui sa platesti aproximativ 44$, iar pentru un masaj de 50 de minute, 180$.

Giorgio Armani nu se opreste aici. El planuieste sa deschida un nou hotel in Milano. Elisabeta Gucci isi doreste un hotel cu 87 de camere, iar Donatella Versace va deschide cel de-al doilea Palazzo Versace, in Dubai.

Sursa: The Wall Street Journal
Sursa foto: The Wall Street Journal

Etichete: , , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.