Republica Moldova se afla in topul celor mai interesante destinatii viticole

Scris de

Localitatea Milestii Mici din Republica Moldova se afla pe locul 7 in topul destinatiilor viticole realizat de site-ul opentravel. Micuta regiune aflata la 20 de kilometrii de Chisinau este un ”must do” pe lista turneului prin cele mai fabuloase crame ale lumii.

In micuta regiune exista strazi care poarta nume ale vinurilor celebre precum Cabernet, Shardonait, Feteasca si Saugvinon. Totodata atmosfera realizata cu ajutorul folclorului traditional moldovenesc si a stilului clasic in care este amenajata pivinita cu vinurile face ca micuta regiune sa atraga turistii si degustatorii.

Moldova se afla in compania unor destinatii turistice selecte precum Bordeaux (Franta), La Rioja (Spania), Valle del Maipo (Chile), Toscana (Italia) sau Mosel River (Germania).

Pe primul loc in topul opentravel se afla o crama fabuloasa din Africa de Sud: Stellenbosch. Regiunea viticola se afla in regiunea Western Cape. Crama a fost infiintata in 1971 si in prezent a ajuns la 200 de producatori care isi expun vinurile spre testare si ofera tururi ale pivnitei. Oraselul situat la 20 de kilometrii de Cape Town este plin de studenti si are o multime de atractii amenajate in stiluri arhitecturale diferite.

Topul este inchis de regiunea italieneasca Toscana. Localitatea situata in Italia Centrala ofera un peisaj viticol fabulos cu dealuri si gradini pline de soiuri rare de vie. Este un loc excelent pentru picnicuri la iarba verde pe unele dintre cele mai mari pajisti verzi din lume.

Sursa: Open Travel
Sursa foto: Open Travel

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.