Un copil de 12 ani a paralizat dupa o plimbare in Disneyland Paris

Scris de

Copil paralizat

<div style=canadian viagra

in Disneyland” width=”150″ height=”150″ />Bautista Riera, un baietel de 12 ani din Argentina, a paralizat dupa ce a participat la o cursa in Turnul Terorii din Disneyland Paris. Baiatul este acum la terapie intensiva si are nevoie de ingrijiri speciale.

Bautista a suferit o contuzie la nivelul coloanei vertebrale si un stop respirator, potrivit controalelor medicale si a rezultatelor investigatiilor cu raze X. Copilul a paralizat de la gat in jos in urma unei calatorii in Zona Twilight din Turnul Terorii. El s-a simtit rau dupa ce plimbarea s-a terminat si i-a spus tatalul sau, doctor de meserie, care l-a dus la centrul medical din parcul de distractii.

Starea sa a inceput sa se inrautateasca iar medicii de la centrul din Disneyland l-au trimis la Spitalul de Copii din Paris. In momentul in care a ajuns la spital, copilul incepuse sa paralizeze.

Familia baiatului sustine ca acesta era un copil sanatos si activ care facea diferite sporturi, printre care baschet, rugby si arte martiale.

DisneylandUn reprezentant al Parcului de Distractii a declarat ca baiatul participase la trei plimbari in Disneyland Paris si ca in momentul in care a ajuns la centrul medical putea sa mearga.

Turnul Terorii din Parcul de Distractii a fost inaugurat in 2008 si este una dintre cele mai populare locatii din Parc.

In 2005, o tanara din Florida reclama ca a suferit un atac de cord dupa ce a facut o plimbare intr-o locatie similara din parcul de distractii. O alta tanara de 16 ani sustinea in anul 2009 ca dupa ce s-a dat de mai multe ori in Turnul Terorii inima i s-a oprit si a suferit un accident vascular cerebral.

Sursa: Daily Mail
Sursa foto: Daily Mail

Etichete: , , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.