Vibratoare de lux, din platina si rezistente la apa

Scris de

JimmyJane este o companie care realizeaza jucarii sexuale unice prin forma si tehnologiile folosite.
Firma a strans pana acum 8,3 milioane de dolari de la investitori.

Printre acestia se afla Palo Alto Investors, fond care investeste in companiile aflate la inceput, controlat de Tim Draper. “Nici nu pot sa va spuns ce provocare a fost sa fac oamenii sa inteleaga ce facem noi cand aveam la dispozitie doar cateva schite”, spune Ethan Imboden, fondatorul JimmyJane. Inainte de a face firma, Imboden a studiat ingineria electrica si genetica, ceea ce i-a starnit interesul pentru design, spune el.

El a dezvoltat cateva elemente-cheie pentru vibratoarele de lux pe care le produce. Primul model al JimmyJane, intitulat “Little Something” (Micul Ceva – n.r.) are o tehnologie pentru care firma a cerut un patent. Ultimul sau model, “Form 6” (Forma 6 – n.r.) are 6 patente solicitate de firma. Vibratorul este rezistent la apa si e reincarcabil.

Circa 46% din americani s-au confesat ca folosesc jucarii sexuale, potrivit unui studiu din 2004 realizat de producatorul de prezervative Durex. Insa sunt putine vibratoare de lux.
Una dintre fanele tehnologiei de la JimmyJane este actrita Teri Hatcher. “Aveti produse cu gandire inaintata. Oricand vreti sa trimiteti ceva, mi-ar face placere”, a scris ea catre companie.
JimmyJane a creat si un vibrator cu platina, care costa 3.250 de dolari.

Sursa: Reuters
Sursa foto: www.jimmyjane.com

Etichete: , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.