Doua egaluri in primele meciuri ale Mondialului

Scris de

Africa de Sud si Mexic au deschis balul Campionatului Mondial de fotbal cu o remiza, 1-1. Desi mexicanii au inceput in forta partida, ratand cateva ocazii de a marca in primul sfert de ora si avand un gol anulat corect, pe motiv de offside, au trebuit sa aiba noroc pentru a obtine un punct, africanii avand numeroase ocazii de a transa meciul. Scorul a fost deschis de Tshabalala in minutul 56, acesta finalizand cu un sut imparabil, la vinclu, un contraatac al formatiei “Bafana-Bafana”. Dupa ce africanii au ratat desprinderea, Rafa Marquez a egalat in minutul 79 dupa un corner, inscriind in poarta providentialului Khune, care a avut cateva interventii decisive pe parcursul partidei. In ultimele minute ale jocului, Mphela putea trimite in extaz cei peste 80 de mii de sud-africani aflati in tribune, atunci cand, scapat singur cu portarul Perez, a trimis in bara.

In cadrul aceleiasi grupe, Franta nu a reusit sa treaca de reprezentativa Uruguayului, “cocosii galici” zbatandu-se in gol si nereusind sa gaseasca drumul spre poarta sud-americanilor. Govou a avut cea mai mare ocazie a meciului in prima repriza, atunci cand putea transforma in gol centrarea perfecta a lui Ribery. Forlan putea si el aduce victoria, la un voleu de la marginea careului lui Lloris, dar per total, rezultatul este echitabil.
Dupa prima etapa, toate cele patru echipe ale grupei A au cate un punct.

Sursa: Renne
Sursa foto: India info

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.