Algeria, strivita de Malawi la Cupa Africii

Scris de

algeria - malawi, umilinta in fata tribunelor aproape goaleAl doilea meci, a doua surpriza la Cupa Africii pe Natiuni: Algeria a fost strivita de selectionata statului Malawi.

Echipa nationala a Algeriei era calificata la turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud, si beneficiaza de aportul unor jucatori precum Madjid Boughera, jucatorul anului la Glasgow Rangers si Karim Ziani de la campioana Germaniei Wolfsburg, potrivit Eurosport.

Algeria era clar favorita pe hartie in fata „flacarilor”, cum sunt supranumiti jucatorii din Malawi, care evolueaza indeosebi in liga a doua din Africa de Sud.

Totusi stelele algeriene au fost invinse, luni, la Luanda, cu scorul de 3-0, 2-0 la pauza de Malawi, intr-un meci din prima etapa a grupei A a Cupei Africii pe Natiuni.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Russel ’17, Kafoteka ’35 si Banda ’48. Aceasta este prima victorie pentru Malawi la un turneul final al Cupa Africii.

Sursa: Renne.ro
Sursa foto: Eurosport

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.