Bomba la CM: Spania-Elvetia 0-1!

Scris de

Considerata inaintea acestui meci de debut una dintre favoritele competitiei, Spania a clacat rusinos in fata Elvetiei, fiind invinsa cu 1-0 de catre aceasta. Golul victoriei a fost marcat de catre fostul mijlocas al lui Manchester City, actualmente la Saint-Etienne, Gelson Fernandes (foto stanga). Ibericii au inceput in atac partida, dar indolenta de la finalizare a lui Pique, care fata in fata cu portarul Benaglio a sutat in acesta, si lipsa de precizie a lui David Villa au facut ca scorul sa ramana egal dupa prima repriza (0-0). Lovitura de teatru a fost data in minutul 52, cand Fernandes a speculat o eroare a defensivei iberice si a goalkeeper-ului Casillas, introducand balonul in poarta lasata goala de catre “galactic”. Din acest minut, elvetienii le-au dat spaniolilor o lectie de defensiva, inchizand perfect spatiile si respingand numeroasele centrari trimise de catre campionii europeni in careul lui Benaglio.

Elvetia invinge Spania si se afla la egalitate de puncte pe primul loc in grupa H a Campionatului Mondial, in aceeasi zi Chile invingand Honduras cu acelasi scor, 1-0.

Sursa: Renne
Sursa foto: Football pictures

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.