Chris Cole castiga Maloof Money Cup la parada de skateboarding din New York

Scris de

Chris Cole a fost desemnat castigatorul Maloof Money Cup la competitia de skateboarding ce a avut loc pe o pista nou-nouta in Queens, New York. Cole a declarat ca premiul de 100.000 de dolari care i-a revenit va merge catre fiica sa.

Cele mai mari nume din skateborading au oferit un spectacol de neuitat celor prezenti la eveniment. Cei patru concurenti care s-au impus in preliminariile concursului au devenit si finalisti, evoluand la un nivel atat de inalt, incat o simpla clipire ar fi putut insemna ratarea unui moment impresionant.

Bastien Salabanzi a aratat ca inca mai dispune de talentul ce l-a facut celebru cu ani in urma, executand ireprosabil flip-uri duble nollie heel combinate cu intoarceri frontside boardslide. Torey Pudwill a zguduit scarile cu scheme care au curs una dupa alta pana in ultima secunda din timpul avut la dispozitie, iar rivalitatea dintre Cole si Paul Rodriguez a facut deliciul publicului. Desi Rodriguez a marcat o serie de intoarceri lipslide si alunecari Smith fara greseala, Cole s-a dovedit a fi mai rapid cu un 270 lipslide si un flip de 360 si mai relaxat pe obstacolul cel mai dificil de 9 trepte. Totusi, numarul de scheme raportat la cele sase minute pe care le-a avut fiecare din cei doi a fost uimitor.

Printre vedetele prezente la eveniment s-a numarat si actrita Susan Sarandon, care a urmarit concurentii alaturi de fratii Maloof, organizatorii si finantatorii acestei competitii reusite.

Sursa: ESPN
Sursa foto: ESPN

Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.