Cine sunt Chicago Blackhawks?

Scris de

Chicago Blackhawks este una dintre cele mai bine cotate echipe de hochei ce activeaza in NHL. Hawks sunt parte a Diviziei Centrale din Conferinta de Vest a NHL. Din 1926 cand au jucat primul meci pana in sezonul 2009-2010, Hawks au castigat patru Cupe Stanley. Mai mult, acestia au castigat de 14 ori Divizia Centrala, plasandu-se pe primul loc la sfaristul sezonului.

Hawks fac parte din Original Six, anume primele 6 echipe din NHL ce au jucat timp de 25 de sezoane intre ele. Celelalte 5 echipe sunt: Boston Bruins, Detroit Red Wings, Montreal Canadiens, Toronto Maple Leafs si New York Rangers.

“Cantecul de lupta” al celor de la Chicago Blackhawks este “Here come the Hawks!”. In mod normal, cantecul se difuzeaza la inceputul meciului atunci cand jucatorii intra pe teren. Melodia de la Hawks este compusa de J. Swayzee si interpretata de Dick Marx Orchestra and Choir. Mai mult decat atat, melodia “Chelsea Dagger” cantata de trupa The Fratellis este difuzata dupa fiecare gol al Hawks.

Din 1994, Hawks isi joaca meciurile de acasa pe United Center din Chicago, dupa ce, timp de 65 de ani, si-au jucat meciurile pe Chicago Stadium. Deasemenea, Hawks sunt detinatorii actuali ai Cupei Stanley, dupa ce au invins Philadelphia Flyers in finala cupei din sezonul 2009-2010.

Sursa: Blackhawks
Sursa foto: Canucksrepublic

Etichete: , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.