Favoritele isi intra in mana

Scris de

yakubuFavoritele incep incet-incet, dar sigur, sa isi intre in forma si sa invinga la Cupa Africii. Egiptul a trecut astazi convingator de Mozambic, in timp ce Nigeria a depasit Benin-ul, desi a suferit in joc.

In primul meci al zilei, Nigeria a castigat cu 1-0 in fata reprezentativei din Benin, dupa un penalty transformat de Yakubu in finalul primului mitan.

Sessegnon, viitorul suna bina

Obasi a ratat o mare ocazie de gol in minutul 28, in timp ce Yakubu a avut si el sansa lui. Dupa ce si-a revenit, Beninul a a revenit in joc, cu playmakerul Stephane Sessegnon, de la Paris Saint Germain, lovind violent bara in urma unui sut
La o ingramadire din faza urmatoare, Romauld Boco, de la Benin a jucat mingea cu mana iar arbitrul nu a ezitat in a aratat cunctul cu var.
Dupa pauza Sessegnon si Boco au facut probleme echipei nigeriene. In minutul 55, Kobena a mai nimerit o data bara dupa o pasa a aceluiasi Sessegnon.
In final, Nigeria a primit victoria de care avea nevoie pentru a ramane in turneu.
Jocul, insa, nu a convins, iar Benin s-a aratat destul de periculoasa.

Gedo, voleu de toata frumusetea

egipt mozambicEgiptul a facut exact cat trebuie pentru a se califica in sferturile de finala, dupa un 20 cu selectionata Mozambicului administrat pe stadionul din Benguela.
Un autogol al lui Dario Khan si un voleu spectaculos al lui Mohamed Nagy ‘Gedo’ a pus puc punct meciului si au trimis campioana in sferturi.
Egiptul este a doua echipa calificata matematic din grupe, dupa Coasta de Fildes.
Inceputul meciului a prins mozambicanii intr-o ofensiva neasteptata, insa cateva contra-atacuri conduse de Fumo si Tico-Tico au pus campioana in drepturi.
Mozambic a avut o sansa de aur sa egaleze la unu dar o deflectie a lui Fathalla a inlaturat pericolul.

Camerun, eliminata?

Meciurile zilei de maine pun fata in fata Gabonul si Tunisia, respectiv Camerun- Zambia. Gabonul este liderul surprinzator al acestei grupe, dupa ce a invins Camerunul lui Eto’o, care se afla chiar pe ultimul loc al grupei. Ca fapt divers, presedintele Zambiei a ordonat echipei de fotbal sa aduca acasa Cupa Africii. Ce va face, insa Camerunul?

Sursa: Renne.ro
Sursa foto: d.yimg.com

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.