Henrik Sedin a fost numit MVP la decernarea premiilor din NHL

Scris de

Henrik Sedin, mijlocasul celor de la Vancouver Canucks, a fost desemnat cel mai important jucator (MVP) al sezonului trecut al NHL, primind astfel trofeul Hart. Sedin a trebuit sa duca o lupta importanta contra altor jucatori de mare clasa cum ar fi Alexander Ovechkin (Washington Capitals) sau Sidney Crosby (Pittsburgh Penguins).

Trofeul Selke (pentru cel mai tehnic fundas) a fost castigat pentru a treia oara la rand de Pavel Datsyuk, de la Detroit Red Wings. Atacantul celor de la Tampa Bay Lightning, Martin St. Louis, a primit pentru prima oara Trofeul Lady Byng (acordat pentru fair-play si abilitati excelente de joc) iar Duncan Keith, campion sezonul trecut cu Chicago Blackhawks, a primit Trofeul Norris (acordat celui mai versatil fundas). Pe de alta parte, se pare ca anul acesta Trofeul Vezina (acodat jucatorului care este cel mai bun pe positia sa) ajunge in bratele lui Ryan Miller, portarul celor de la Buffalo Sabres.

Sursa: IIHF
Sursa foto: IIHF

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.