KT Rolster se reintalneste cu SKT Telecom T1 in finala Shinhan ProLeague

Scris de

Au trecut cinci ani de la infama finala anterioara. Si desi KT a pierdut atunci, maine echipa condusa de Flash are sansa sa-si ia revansa in fata rivalilor de la SKT.
Fostele glorii ale KT, YellOw si Reach, acum in echipa armatei – Air Force ACE – isi incurajeaza fosta echipa spre performanta pe care generatia lor nu a reusit-o: castigarea Shinhan ProLeague la Starcraft.

Si daca pe atunci KT era constituita din vedetele YellOw, Reach, Choja, Goodfriend, Garimto si Nal_Ra, acum noua generatie este pe cale sa indeplineasca visul neimplinit. Si daca acum cinci ani au dat piept cu IloveOOv, Boxer, Gorush, Kingdom si Midas, doi dintre Bonjwa sunt inca prezenti pe banca ca antrenori-jucatori: Boxer si Oov, cel mai creator jucator al industriei Starcraftului si cel mai puternic.
Lupii tineri, condusi de “micul monstru” Flash vor concura pentru laurii de campioni ai sezonului cu echipa lui Bisu.

Hartile pe care se va juca sunt: New Heartbreak Ridge, Polaris Rhapsody, Fortress, Grand Line SE, Match Point, Judgment Day, Fighting Spirit.
Daca KTF a dominat copios sezonul, SKT a ajuns in finala dupa ce a trecut STX, WeMade Fox si CJ Entus. SKT are astfel avantajul de a fi jucat foarte multe meciuri in ultima luna, fiind “in mana”. Pe de alta parte oboseala s-a acumulat in sanul echipei.

Cel mai probabil, antrenorii lui SKT vor incerca sa-l “intercepteze” pe drum pe Flash; si cum cele mai slabe rezultate ale sale au fost impotriva terranilor, Fantasy(T) pare sa fie cel sacrificat. Numai asa Bisu (P) si Best (P) vor avea cale libera, insa e important ca unul dintre zergii SKT – S2, Hyuk, sau SoO – sa invinga pentru a fi in siguranta. De cealalta parte, KT e acum o echipa sudata, nu doar o adunatura de vedete. Antrenorii echipei vor sti si ei ca Flash va fi “sniped”, asa ca vor incerca sa-l tina in siguranta fara sa afecteze rezultatul. Asa pe Heartbreak Ridge vor trimite, cel mai probabil, un zerg in asteptarea unui protoss. Iar Hoejja este cel mai potrivit pentru a lupta cu Best. Pentru a profita de calcaiul lui Ahile de la SKT, zergii, vor fi trimisi si ForGG (T) si Stats (P), in vreme ce Violet (P) va fi trimis dupa Bisu (P). Surprizele vor fi 815 (Z), FireFist (Z) si Tempest (P). Castigatoare va fi echipa ai carei jucatori din randul doi vor avea o evolutie buna.

Go go KT ftw!

Meciul va incepe maine la ora 11:00, ora Romaniei iar stream-uri se pot gasi pe TeamLiquid.

Edit: KT a castigat cu 4-2
Violet (P) > Canata (T)
Stats (P) > Bisu (P)
fOrGG (T) < BeSt (P)
Tempest (P) > s2 (Z)
HoeJJa (Z) < Fantasy (T)
Flash (T) > Hyuk (Z)

KT Rolster 4-2 SK Telecom T1

Sursa: RENNE
Sursa foto: TeamLiquid

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.