Mardy Fish cucereste trofeul la Newport

Scris de

Americanul Mardy Fish a reusit sa il invinga in finala turneului de la Newport pe belgianul Olivier Rochus, cu scorul de 5-7, 6-3, 6-4. Pe parcursul partidei, Mardy Fish a servit 24 de asi, o performanta impresionanta pentru un joc de trei seturi. Adversarul sau a reusit numai 7 asi, neputand sa faca fata torpilelor americanului. “Am servit extraordinar si aveam nevoie sa o fac. Am servit extraordinar si in ultimul game al meciului”, a declarat Fish, vadit multumit de procentajul primului sau serviciu. “Inseamna foarte mult pentru mine sa castig pe fiecare suprafata- indoor, outdoor, suprafata dura, zgura si iarba”, a adaugat tenismenul.

Olivier Rochus l-a felicitat pe american pentru cucerirea titlului, recunoscand, politicos, ca acesta a meritat trofeul: “M-am simtit foarte bine la Newport. Diferenta dintre mine si Mardy a fost foarte mica, doar cateva puncte. Ultimele doua game-uri au fost foarte stranse, dar Mardy a fortat in final si a servit extraordinar, asa ca poate merita mai mult ca mine victoria”, a declarat belgianul.

Sursa: Eurosport
Sursa foto: TopNews

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.