Mihai Manole, in drum spre o bratara la Event-ul 49 de la WSOP

Scris de

Romanul Mihai Manole are sanse sa devina primul jucator roman care castiga o bratara la World Series of Poker. Manole va incepe ziua a treia ca second chipleader (al doilea ca chipuri in turneu), in conditiile in care au mai ramas 23 de jucatori. Desi a inceput Day 2 cu 52.000 de chipuri, romanul s-a dublat de mai multe ori, avand o evolutie fulminanta si incheind ziua cu nu mai putin de 1.253.000 de chipuri. In acest moment, chipleader-ul turneului este americanul Michael Linn, cu 1.410.000 de fise.

Dupa ce in 2009 a realizat o performanta extraordinara, locul 4 la EPT Barcelona si un cec de 250.000 de dolari, iata ca Manole este la un pas de a atinge o alta masa finala la un turneu de prestigiu. Un alt roman, Alain Medesan, a fost eliminat in ziua a doua a Event-ului 49, dar a obtinut un al doilea cash, in valoare de 5.801 dolari, dupa cel din Event-ul 42.

Mihai Manole este jucatorul de poker roman cu cele mai mari castiguri in cariera, acumuland pana in prezent peste un milion de dolari din acest sport.

Sursa: Renne
Sursa foto: Poker Shop

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.