Nationala de volei a Italiei merge in finala Ligii Mondiale

Scris de

Pallavolo VermiglioItalienii, condusi de antrenorul Andrea Anastasi, au castigat in urma victoriei cu Serbia un bilet catre finala Ligii Mondiale de volei din acest an, ce va avea loc in Argentina.

Echipa lui Andrea Anastasi nu s-a mai calificat in finala Ligii Mondiale de sapte ani. Italienii au castigat primul meci in fata Serbiei, cu un scor de 3-1, in cel de-al doilea trebuind sa obtina doar 50 de puncte pentru a se clasa pe primul loc in grupa. Meciul s-a incheiat cu un tie-break castigat de Serbia.

“Ne-am dorit foarte mult aceasta calificare si am castigat usor primele doua seturi. Apoi, ne-am relaxat un pic, ceea ce le-a permis sarbilor sa fie mai siguri pe ei si sa castige in tie-break. Sunt foarte bucuros. Ne-am calificat la Liga Mondiala printre cele sase echipe fruntase, dupa multi ani de absenta din aceasta faza a competitiei. Imi doresc sa facem un lucru maret in Argentina, pentru a dovedi ca participarea in finala a insemnat foarte mult pentru noi”, a afirmat voleibalistul Valerio Vermiglio.

Nationala Italiei isi va disputa sansele la castigarea Ligii Mondiale cu alte cinci echipe.

Sursa: Volley Country
Sursa foto: Festival Venezia

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.