Neymar, apreciat si de Kaka

Scris de

Balonul de aur din 2007 l-a laudat pe compatriotul sau de la nationala, insa nu a comentat pe marginea speculatiilor legate de un transfer catre Real Madrid.
Brazilienii Neymar si Kaka

Mijlocasul lui Real, Ricardo Kaka, se numara printre multele nume mari ce s-au declarat a fi admiratori ai atacantului legitimat la Santos. Fotbalistul de 19 ani a fost tinta speculatiilor vara asta, acesta fiind curtat de cluburi ca Barcelona, Real sau Chelsea.

Prezent la un eveniment organizat de Adidas, Kaka a declarat: “Este un jucator foarte bun, cu un viitor stralucit in fata, si are deja responsabilitatea nationalei Braziliei pe umerii sai. Totusi nu este treaba mea sa vorbesc despre transferul sau.”

Kaka, ajuns la 29 de ani, a indurat multe dificultati in ultimul an. El si-a pierdut locul la nationala Braziliei si o lunga serie de accidentari i-au limitat aparitiile in tricoul lui Real la numai 14, acesta reusind totusi sa inscrie de 7 ori.

Sursa: Goal
Sursa foto: elEconomista

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.