Presedintele Nigeriei suspenda echipa nationala de fotbal

Scris de

Presedintele Nigeriei, Goodluck Jonathan, a suspendat echipa nationala de fotbal a tarii sale din toate competitiile internationale. Suspendarea va dura cel putin doi ani si a avut drept cauza slaba performanta la Cupa Mondiala.

Nigeria a terminat pe ultimul loc in acest an la Cupa Mondiala dupa ce a pierdut in fata Argentinei si Greciei si a remizat cu Coreea de Sud.

Presedintele a desfiintat Federatia Nigeriana de Fotbal, ceea ce inseamna ca vor veni sanctiuni si din partea FIFA.

Oficialii si-au motivat decizia in modul urmator: “Noi investim mult in fotabalul din tara noastra si totusi echipa nationala a scazut ca valoare. Trebuie sa o luam de la capat cu o temelie noua, la fel cum a facut Ghana acum cativa ani. Am informat FIFA de decizia noastra”.

Se pare ca cetatenii nigerieni sustin decizia.

Sursa: CNN
Sursa foto: CNN

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. Cristi says:

    Chiar daca au desfiintat federatia lor de fotbal cativa ani tot acesti jucatori din acest moment vor fi la baza echipei.Nigeria a facut un egal destul de bun cu Coreea de Sud,echipa care a ajuns in optimi.Argentina a fost o nuca prea tare pentru Algeria iar in meciul cu Grecia nu stiu de ce au jucat asa slab.

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.