Prima medalie pentru Romania la Campionatul european de gimnastica artistica de la Berlin

Scris de

Flavius Koczi (23 de ani) a cucerit astazi medalia de argint a probei individual compus la Campionatul european de gimnastica artistica de la Berlin. Cu un total de 88.825 puncte, Flavius Koczi a fost devansat doar de germanul Philipp Boy (88.875 puncte).Pe locul 3 s-au clasat Daniel Purvis (Marea Britanie) siĀ  Mykola Kuksenkov (Ucraina) cu un total de 88.350 puncte.

Medalia obtinuta astazi este prima medalie obtinuta de echipa masculina de gimnastica a Romaniei in proba de individual compus, dupa medalia de argint a lui Razvan Selariu din 2005.

Flavius Kocki a adus prima medalie pentru Romania la aceste campionate. In finala feminina a probei de individual compus vor concura diseara Diana Chelaru si Amelia Racea. In probele pe aparate, romanii s-au calificat atat in finalele masculine, cat si in cele feminine. Vor concura in finale Sandra Izbasa la sol si sarituri, Diana Chelaru la sol si Amelia Racea la sarituri. Flavius Koczi va mai concura in finalele de la sarituri si sol.

Sursa: European Artistic Gymnastics Championships Results
Sursa foto: Flavius Koczi

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.