Webber stabileste ritmul la Valencia

Scris de

Mark Webber a fost cel mai rapid in prima sesiune de antrenamente de pe circuitul din Valencia. Australianul a fost urmat la aproape o secunda de Vitaly Petrov de la Renault.

Eroul local, Fernando Alonso (Ferrari), a terminat pe trei, iar pe patru s-a clasat Lewis Hamilton (McLaren). Topul primilor cinci a fost completat de germanul Nick Heidfeld (Renault). Campionul mondial, Sebastian Vettel, a avut o prestatie foarte slaba, terminand pe locul 16 si la o diferenta de peste doua secunde fata de colegul Webber.

Nico Hulkenberg de la Force India a terminat mai devreme antrenamentele, dupa ce a facut cunostinta cu zidul de protectie in virajul 12. Masina sa a fost foarte avariata si germanul a fost nevoit sa vada de pe margine restul sesiunii. In afara accidentului suferit de Hulkenberg, au mai fost si alti piloti care au iesit in decor, dar fara consecinte.

 

Sursa: Eurosport
Sursa foto: Eurosport

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.