Apple patenteaza iBike, bicicleta inteligenta

Scris de

Daca vreti un computer de bicicleta care sa exporte date catre calculatorul de acasa, veti cheltui cateva sute de dolari. Aplicatii ca MapMyRide pot estima bine distanta si viteza, dar nimic nu se compara cu primirea datelor direct din bicicleta in loc sa va bazati doar pe GPS.

Apple ar putea in afaceri cu biciclete inteligente. Patently Apple ofera o examinare detaliata a patentului depus de gigantul din Cupertino. Sistemul permite unui grup de ciclisti sa comunice unul cu altul.
Obiectul poate monitoriza “viteza, distanta, timpul, altitudinea, elevatia, inclinatia, declinatia, ritmul cardiac, puterea, cadenta, viteza vantului, calea completata, viitoarea cale si ritmul”. Sistemele Apple pot furniza informatie in timp real catre servere pentru a fi procesate si vizualizate la distanta.

Comenzile pot fi date prin voce, hands free, iar sistemul poate face fotografii sau filmulete asupra cursului. Patentul identifica iPod sau iPhone drept dispozitive potentiale de conectare dar se poate realiza o sincronizare si cu un monitor LCD.

Sursa: ReadWriteWeb
Sursa foto: ReadWriteWeb

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.