Bill Gates investeste intr-o companie care va produce nori artificiali

Scris de

Imi place Bill Gates! Dupa ce a investit intr-o companie care va produce reactoare nucleare de cartier, miliardarul a injectat acum bani intr-o firma care doreste sa produca nori artificiali ce ar putea ajuta la oprirea schimbarilor climatice.

Gates a bagat 300.000 de dolari in proiectul Silver Lining, care va incerca sa produca masinarii uriase ce absorb apa marii si o transforma in particule care vor mari artificial densitatea norilor.

Proiectul va demara cu 10 nave, care vor acoperi 3.800 de mile patrate de mare. Insa compania are nevoie de circa 1.900 de nave pentru a putea schimba cursul climei si de 7 miliarde de dolari. Nu este exclus ca o mare parte din acesti bani sa vina tot de la fondatorul Microsoft, in cazul in care proiectul se dovedeste fiabil.

Sursa: Gizmodo
Sursa foto: Gizmodo

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] telefoane mobile care sa poata detecta malaria. – finanteaza cu 300.000 de dolari un proiect, numit Silver Lining, care tinteste producerea de nori artificiali ajutorul unor masinarii uriase ce absorb apa marii si […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.