Cel mai scump televizor din lume costa 1.5 milioane de lire sterline

Scris de

Un televizor din aur incrustat cu diamante a fost desemnat cel mai scump din lume. Pentru a-l avea va trebui sa scoateti din buzunare 1.5 milioane de lire sterline.

Designerul britanic Stuart Hughes va face doar 3 televizoare Prestige HD Supreme Rose, pe numele lor adevarate. Fiecare va cantari 28kg de aur de 18 ka, dimensiunea ecranului va fi de 55inch plus un cadru acoperit cu 72 de diamante superbe.

Sute de pietre sunstone si ametist sunt amestecate in cadrul extern din aur, iar cel intern este facut din piele de aligator.

Hughes creaza sute de piese electronice si gadgeturi in magazinul sau din Liverpool si a inceput sa lucreze la acest televizor de lux dupa luni intregi petrecute pentru a pune la punct design-ul.

Clientii catre care se orienteaza sunt in general oameni cu un venit considerabil: “Lucrarile mele sunt exclusive si desi destul de scumpe, cei mai bogati oameni din lume vor sa le aiba. Eu provin dintr-o familie nevoiasa si sunt constient ca majoritatea oamenilor nu-si permit un asemenea televizor, dar este o piesa unica”, sustine britanicul.

Televizorul a fost realizat in colaborare cu companiile celebre Metz din Germania si PrestigeHD din Elvetia.

Versiunea mai ieftina a fabulosului produs va avea doar 19kg de aur si 48 de diamante, pretul fiind de 1 milion de lire sterline.

Unul din cei mai fideli clienti ai sai este Stefano Gabbana care cumpara regulat iPhone-uri placate cu aur.

In 2006 a fost scos la vanzare la Napoli, in Italia, un LCD de 40 de inch placat cu aur alb si impodobit cu 160 de diamante. Pretul era de 91.000 de lire sterline.

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: The Telegraph

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.