Femeile prefera sa navigheze pe internet decat sa faca sex

Scris de

woman onlineFemeile prefera sa navigheze pe internet decat sa faca sex, conform unui studiu realizat de organizatia Women at NBCU.

Cercetatorii au pus la dispozitie o lista a activitatilor zilnice, iar barbatii si femeile intervievate au trebuit sa aleaga trei lucruri fara de care nu ar putea trai timp de o luna. Participantii la studiu au ales internetul si somnul, insa nu s-au pus de acord pentru a treia optiune.

In timp ce barbatii au decis ca nu pot trai fara sex, femeile au ales dusul. Studiul atesta interesul tot mai crescut pentru tehnologie al persoanelor de sex feminin. Astfel, 54% din femeile americane detin un smartphone, in comparatie cu 46% dintre barbati.

“Trei sferturi din populatia feminina navigheaza pe internet, iar pasiunea lor pentru mediul on-line modeleaza acest spatiu care evolueaza mereu”, a declarat Melissa Lavigne-Delville de la Women at NBCU.

Sursa: Daily Mail
Sursa foto: Brandeo

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.