Mirosul natural al femeilor, mai seducator ca orice parfum

Scris de

Mirosul natural al femeilor, mai seductiv ca orice parfum 1Doamnelor si domnisoarelor, nu mai dati banii pe parfumuri scumpe! Ce Chanel No. 5? Ce Cacharel? Potrivit unui studiu realizat recent, unei femei ii este suficient mirosul sau natural pentru a innebuni barbatii. Acestia din urma detecteaza miresmele trupurilor reprezentantelor sexului frumos la nivel subconstient. Cum s-a ajuns la aceasta concluzie?

Intr-un experiment, nivelul de testostron inregistrat la barbatii care au mirosit tricouri impregnate cu transpiratia unor femei aflate in perioada de ovulatie, era cu 37% mai ridicat decat la cei care au mirosit tricouri de femei aflate in afara perioadei fertile. Pentru acest experiment toate femeile au purtat tricourile timp de trei nopti, in timpul somnului.

Mai mult, si in cazul barbatilor care au mirosit tricourile purtate de femeiele aflate in afara perioadei de ovulatie nivelul testosteronului a fost cu 15% mai ridicat comparativ cu al celor care au mirosit tricouri nepurtate.

Sursa: news.discovery.com
Sursa foto: RENNE

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.