Poluarea cu mercur face pasarile gay

Scris de

Cercetatorii din Florida au descoperit ca poluarea poate produce confuzie in randul pasarilor in ceea ce priveste identitatea lor sexuala. Astfel, masculii de ibisi alb studiati, expusi la mici cantitati de mercur, au aratat o tendinta clara spre homosexualitate. Din aceasta cauza, viitorul speciei este in pericol si numarul de noi pui aparuti ar putea scadea cu 50% in viitorul apropiat.

Chiar si expunerea la mici cantitati de mercur poate face pasarile gay. Sa speram ca elementul nu va avea acelasi efect si asupra mamiferelor. Mercurul nu este singura substanta care afecteaza sexualitatea animalelor. In trecut s-a descoperit ca atrazina, un pesticid comun, poate duce la “castrarea” masculilor de broasca.

Pentru sexualitatea umana, cel mai mare pericol este Bisphenol A, element care se gaseste in multe recipiente de plastic aflate in comert.

Sursa: AOL News
Sursa foto: Disinfo.com

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.