Post-it-urile in forma de ceas te ajuta sa nu uiti

Scris de

post-it<

Buy generic viagra soft pills

span>Cand sunteti in graba si vreti sa scrieti un “reminder”, nu veti mai scrie in palma si asta pentru ca Doriane Favre a inventat un tip special de post-it-uri: pentru incheietura mainii!

Mai tineti minte cand, in timpul scolii sau liceului, la sfarsitul unei ore interminabile, tocmai cand va inchideati ghiozdanele, profesorul isi amintea de ceva ce uitase sa va spuna? Ce faceati atunci, voi cei din generatia “biletele”, pentru a prelua si pastra mesajul? Ei bine, luati un pix cat puteati de repede si notati pe mana (sau pe palma, pe incheietura, pe frunte..) pentru a nu uita.

Designerul Doriane Favre de la PA-Design a inventat un tip special de post-it-uri, pentru a-i ajuta pe cei care obisnuiesc sa scrie pe mana. Se diferentiaza de post-it-urile normale nu prin culoare (care este tot galbena) ci prin forma pe care o au: aceea de ceas de mana.

Desigur, in zilele noastre, cei mai multi isi pastreaza reminder-urile si listele in smartphone-uri si computere. Insa cei nostalgici (sau grabiti, sau care au capatat o obisnuinta..) folosesc patratelele lipicioase.

Iar daca post-it-urile clasice isi gaseau locul in caiete (sau pe ecranul calculatorului, pe tastatura, pe mouse, pe pisica..), cele create de Doriane se prind in jurul incheieturii. Hei, cui ii pasa ca cei care le poarta arata ca niste copii de gradinita? Ei nu vor uita de testul de maine, iar tu vei uita, pentru ca ti-ai notat pe incheietura si s-a sters cand ai facut dus.

Design-ul este atractiv, insa pretul este pe masura. Un pachet de 100 de post-it-uri costa cam 14$.

Sursa: Dvice
Sursa foto: PA-Design

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.