Racheta non-profit va fi lansata saptamana viitoare

Scris de

Prima

Buy cialis soft

racheta construita de voluntari si cu fonduri primite din donatii si sponsorizari, care este construita in Danemarca, va fi lansata saptamana viitoare.

Racheta, cunoscuta drept Tycho Brahe-1, va decola de pe de pe o platforma din mijlocul Marii Baltice pe 31 august. Totusi, zborul de saptamana viitoare nu va fi unul cu echipaj uman. Un manechin va fi la carma navetei in aceasta lansare initiale asa incat creatorii ei – Copenhangen Suborbitals – sa poata sa testeze mecanismele de siguranta. In plus, ei vor vedea cum un pasager uman va raspunde fortelor g puternice de la ascensiunea rapida.

Tinta este ajungerea la o altitudine de circa 150 de kilometri inainte de a incepe o lunga coborare ce va fi incetinita de parasute. Echipa va sta cu ochii pe obiect prin GPS iar o nava va fi trimisa pentru a recupera nava si manechinul de teste.

Daca testele se vor desfasura cu succes, echipa vrea sa lanseze o misiune cu oameni la bord. Spre deosebire de alte navete private care sunt proiectate sa poarte mai multi oameni, precum cea a Virgin Galactic, Tycho Brahe-1 poate duce in Cosmos doar un om.

Sursa: PopSci
Sursa foto: PopSci

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.