“Dar cine e Ponta”?

Scris de

In opinia domnului Severin, foarte probabil un nimeni, din moment ce” romanul influent”, mare iubitor al propriilor adevaruri isi pune aceasta intrebare. In opinia mea  Ponta este in schimb o papusa de teatru care printr-o zvarcolire facuta cu ultimele puteri a incercat sa-si rupa sforile care il legau de Ion botezatorul si Nastase cel cinstit.

A incercat acest gest extrem pentru a mai putea salva ceva din imaginea externa a PSD-u-lui. Pentru ca, pe plan dambovitean, conform lui Adrian cel cinstit: un “partid serios nu se pripeste”. Sa se pripeasca austriecii si slovenii cu partidele lor neseriose cu tot, pentru ca aici la noi, “un partid nu creste prin excluderi”,  citat tot din Adrian Nastase la emisiunea doamnei Stoicescu. Adrian stie ce vorbeste! A trecut si el prin asemenea momente de complot politic, exact aici in tara in care fiecare dosar are fara exceptie aceleasi radacini. Nu ne-a spus daca a luat si el cumva spaga filamata sau nu? Dar sa nu ne ocupam de bagatele.

In mintea PSD-istului vesnic comploturile dambovitene sunt identice cu cele intentate de cei doi lideri ai socialistilor europeni iubitorului de adevaruri Severin. Acestia din urma si-au simtit sefia amenintata de ruda lui Brucan si iata ca s-au dat la el cu sapa ca sa-l desfinteze. Daca am fi fost in Austria, Suedia, Norvegia sau de fapt pe orice teritoriu pe care exista o democratie adevarata, comentariile domnului Nastase, precum si comentariile facute de fanaticii PSD-isti pe blogul acestuia, ar fi scos total partidul “serios” din circuitul politic. In tarile amintite oamenii ar fi nimicit un asemenea partid prin vot. “Cine e domnul Ponta” s-a gandit probabil si la o asemenea alternativa atunci cand a incercat sa-si rupa sforile, ajungand din pacate sa vorbeasca de unul singur fara papusari.

Ponta a gresit in aprecieri dupa parerea mea asa cum spuneam si ieri intr-un alt articol care trata acelasi subiect. Cariera damboviteana a cautatorului de adevaruri de abia incepe. Cu tot sprijinul primit de la propriul sau partid, numit din intamplare PSD, domnul Severin va avea totusi o problema la care nu s-a gandit probabil. Exact cu parlamentul european, cel de care isi vedea dosul lipit pe veci. Pozitia domniei sale in acel parlament este de acum cea pe care o poate avea un om cu capul bagat in Dambovita dar cu corpul zburat pana la Bruxelles.

Acolo in Europa jumatatile de oameni nu sunt prea agreate de nimeni, mult mai putin de cei care ar putea sa-si vada numele manjit cu hotie din cauza unui roman bataios. Ca o consecinta, un domn Severin ramas in functie va fi neglijat cu desavarsire si va cadea singur in nas. Pe treptele unei cariere care in opinia mea nu mai exista. Curaj insa pentru sustinatori! Dambovita curge in continuare nestingherita, putand sa-l duca astfel pe domnul Severin pana pe scaunul de presedinte al Romaniei. Asa precum am mai spus si in articolul precedent. Sa nu bagatelizam asadar tara in care totul este posibil! Exceptand desigur un trai decent.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.