Inca un infarct? Sau e vorba de nasterea unui viitor presedinte?

Scris de

Niste magari vor sa ingroape indiscutabilele prestatii ale Romaniei. Mai intai cei de la Nomura, acum si cei de la Sunday Times. Groparii tarii noastre lucreaza nu gluma, ultimul peste de pe carligul lor fiind din “intamplare” domnul Adrian Severin. Cu 100.000 de Euro in buzunar acesti oameni cu sapa in mana au pornit la pescuit. Au incercat sa faca alimentatia cu bani in mai multe locuri si mai multor parlamentari europeni, dar, din “greseala”, pe carligul lor au sarit un roman, un sloven si un austriac. Austriacul este deja un peste mort, partidul din care facea parte l-a pus fara ganduri pe uscat. Ceilalti doi au mai dat inca din gura dupa oxigen, ei nevrand sa renunte nicidecum la apa.  Slovenul a renuntat si el pana la urma.

Pestele roman este insa si ca intotdeauna cel mai performant. El este conceput genetic in asa fel incat sa supravietuiasca oriunde, inclusiv in nisip. Astept momentul in care domnul Ponta isi va pune din nou catuse protestand impreuna cu tot PSD-ul la Bruxelles. Importiva nedreptatilor facute europarlamentarului nostru, care nu a facut de fapt nimic ilegal. A luat si el doar o spaga de 12.000 de euro pentru un amendament. Amendament este de fapt un termen gresit, pentru ca domnul Severin a dat doar consultatii. Asa cum dau si profesorii la matematica. A explicat acest lucru foarte clar la televizor si in ziare si, cu putin noroc, va putea ajunge chiar presedintele Romaniei.

Tara merge foarte bine dar niste consultatii nu strica din cand in cand. Mai ales cand pot veni de la un nou presedinte expert in materie. De ce si-o fi dat austriacul si slovenul demisia stiu doar luna si stelele, din moment ce consultatiile nu sunt ilegale. Oricum, cazul va fi cercetat de catre comisia europeana. Medic fiind recomand insa foarte multa precautie. Asta ca nu cumva domnul Severin sa faca un infarct, asa cum a facut si domnul Nicolescu. Sau chiar un atac cerebral tranzitoriu, facut tot de ultimul amintit. Un asemenea atac nu se vede pe RMN, dar el  a fost totusi descoperit prin investigatia amintita, de ochii de vultur al unui profesor universitar care nu ne-a parasit inca pentru un sac de euro. Medicii ne-au plecat cu totii si pleaca intotdeauna cei mai titrati. Revin insa din cand in cand in tara ca sa vorbeasca la televizor, mai ales atunci cand vreun hot sanatos tun devine foarte bolnav atunci cand este prins. Bolile de inima au explodat in ultimul timp pentru ca nu este chiar lipsit de stres nici furtul asta.

Cu cat furi mai mult cu atat stresul e mai mare. Nu pentru ca te-ar prinde cineva, doar din cauza muncii mai asidue. Daca ai devinit incomod politic, doar atunci poti avea probleme. Treci mai inatai prin sindromul de 29 de zile de arest, si din acest sindrom se nasc pe urma infarctul, claustrofobia si alte boli ucigatoare. Cine ar dori sa ucida oare un europarlamentar “performant”, “influent” si roman pe deasupra? Doar niste rahati de pescari de la Sunday Times. Care n-au invatat insa nici pana azi cu ce peste au avut de-a face. Cu unul caruia, prin articolul publicat, i-au deschis de fapt drumul spre stele in politica autohtona. Neacuzat de coruptie si fara vreo 7 dosare penale nici nu ai ce cauta pe scena acestei asa zise prostituate. Perfect de acord. Politica este o curva! Dar, ce este oare domnul Severin? Pestele cel mare si “incomod” care o face.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. Florin Gomoiu says:

    Un emanat vinovat?

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.