600 de carti vor fi donate in urma campaniei “Doneaza citind”

Scris de

Doneaza citind

Campania online “Doneaza citind. Intra in Clubul de fictiune ALL” initiata de Grupul Editorial ALL alaturi de Cristina BazavanMarie Jeanne Schweffer, Sana Nicolau, Roxana Precu si Marius Manole s-a incheiat. In urma campaniei, 600 de carti vor fi donate catre centre alese de bloggerii implicati.

In perioada 26 septembrie – 6 octombrie, cei cinci bloggeri au scris despre cartile din colectia “Strada Fictiunii”, au dat lepse catre alti 17 bloggeri si au indemnat cititorii la lectura si comentarii. Grupul Editorial ALL a donat zece carti pentru fiecare post, cinci pentru fiecare leapsa data si o carte pentru fiecare comentariu cu privire la cartea aleasa de bloggeri.

“Le multumim din suflet tuturor bloggerilor implicati, tuturor celor care au comentat pe blogurile lor si tuturor celor care au sustinut, ca parteneri media, campania “Donează citind. Intră în Clubul de ficţiune ALL”. Nu ne asteptam ca ea sa aiba un asemenea succes si promitem ca pe viitor sa facem si alte lucruri la fel de frumoase”, a declarat Mario Demezzo, Vicepresedinte Grupul Editorial ALL.

Cele 600 de carti vor fi donate centrelor alese de bloggeri incepand cu 20 octombrie 2011. Pentru detalii si alte informatii, puteti intra pe blogul editurii, ALLCafe.ro, pe paginile de Facebook: Editura ALL si Strada Fictiunii, sau sa urmariti contul de Twitter, Editura_ALL.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.