Manchester United i-a prelungit contractul lui Tom Cleverley

Scris de

Tom Cleverley (foto) a semnat o intelegere pe termen lung cu Manchester United si va ramane pe Old Trafford pana in 2015. Englezul a impresionat in acest an si a fost recompensat cu un nou contract.

Mijlocasul de 22 de ani a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai “diavolilor”, pana la accidentarea din meciul castigat cu 5-0 in fata celor de la Bolton.

Cleverley a avut un sezon de succes pe durata imprumutului de anul trecut de la Wigan. In ultimele luni, si-a gasit un loc in “primul 11” la Manchester United dupa ce s-a evidentiat in pre-sezon.

“A fost un debut fantastic de sezon pentru mine si am reusit sa prind un loc in prima echipa. Sper sa ajut la castigarea cat mai multor trofee. Avem un lot foarte bun si abia astept sa imi revin dupa accidentare” , a declarat mijlocasul pentru site-ul oficial al clubului.

Managerul de la Manchester United, Sir Alex Ferguson, este un mare admirator al lui Tom Cleverley si crede ca jucatorul are un viitor frumos in fata lui: “Tom este unul dintre cele mai promitatoare talente din fotbalul englez. United isi incurajeaza tinerii jucatori sa se impuna in prima echipa, iar el a reusit sa profite de sansa care i s-a oferit”.

Sursa: SkySports
Sursa foto: ManUtd.com

Etichete: , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.